Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ بانک‌های عامل در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل عدم همکاری برای اجرای طرح‌های اقتصادی به نوعی نفس سرمایه‌گذاری را بریده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج، بانک‌ها محور اصلی هماهنگی در میدان اقتصادی هستند و در شرایط اقتصادی کشور که تحریم‌ها نفس صادرات و واردات را گرفته، بانک‌ها با حضور فعال و تعامل با بخش‌های دولتی و خصوصی می‌توانند نقش بسزایی در توسعه کشور به ویژه مناطق محروم داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن 10 درصد آب‌های روان، 20 درصد نفت و گاز، 20 درصد جنگل‌های زاگرس، دو هزار و 400 گونه گیاهی و دارویی، طبیعت زیبا و معادن مختلف شرایط مطلوبی برای سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف دارد که به دلیل نبود سرمایه گذار توانمند بومی و تمایل نداشتن سرمایه گذاران غیر بومی تاکنون به نحو مطلوبی مورد بهره برداری و در واقع نقش آفرینی در اقتصاد و اشتغال استان قرار نگرفته‌اند.

در استان کهگیلویه و بویراحمد سرمایه‌گذاران بسیاری وجود دارند که با بروکراسی پیچیده بانک‌ها و بهانه‌های مختلف برای پرداخت تسهیلات و فشارهای بسیار برای بازپرداخت و در برخی موارد مصادره سرمایه‌ها از میدان توسعه اقتصادی فرار کرده و گاه با ورشکستگی و جیب‌های خالی سر از زندان درآورده‌اند.

سید هاشم موسوی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد : شهرک‌های صنعتی استان با امکانات مناسب آب، برق، گاز و خطوط تلفن و اینترنت آماده استقبال و استقرار سرمایه گذاران است.

احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر نقش بانک‌ها در توسعه اقتصادی اظهار داشت: این استان 24 صدم درصد از منابع پولی کشور را در اختیار دارد، این در حالی بوده که جمعیت استان یک درصد از جمعیت کشور است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون یک هزار و 8 میلیارد و 472 میلیون ریال میزان منابع پولی در استان کهگیلویه و بویراحمد است، افزود: سه نوع بانک دولتی، نیمه دولتی و خصوصی در کشور به فعالیت مشغول هستند و بخش زیادی از پول استان در بانک‌های خصوصی ذخیره است.

679 میلیارد تومان توسط سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی سرمایه گذاری شده استسرمایه گذاری سایپا برای طراحی و تولید خانواده موتور/ تحول و توسعه در سایپا مایه مباهات و امیدواری استغیبت مشکوک مدیر صندوق سرمایه گذاری عربستان در نشست سالانه ریاض

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بانک‌های خصوصی منابع اعتباری را در استان جذب می‌کنند، اما در هنگام نقش آفرینی در توسعه اقتصادی با ضعف مواجه هستند.

عسکری با تأکید بر استفاده از ظرفیت بانک‌های خصوصی در توسعه اقتصادی استان بیان کرد: باید تلاش شود با حضور و مشارکت بانک‌های خصوصی در توسعه اقتصادی استان سهم پولی را افزایش داد.

منصور دانش‌آموز دبیر شورای بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: بانک‌های خصوصی مطابق دستورالعمل نمی‌توانند صد در صد منابع خود را در استان نگهداری کنند و باید 80 درصد از منابع بانک‌های خصوصی به تهران انتقال داده شود.

وی افزود: اگر شرایطی فراهم شود که سهم انتقال منابع بانک‌های خصوصی به تهران در مناطق محروم کاهش پیدا کند می‌توانیم شاهد مشارکت مناسب بانک‌ها در پرداخت تسهیلات بانک‌های خصوصی در موارد سرمایه‌گذاری و غیره باشیم.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی افزود: مردم در این استان توان مالی برای سرمایه گذاری را ندارند و در این راستا راهی جز ورود سازمان‌های توسعه‌ای از جمله ایدرو و ایمیدرو، هلدینگ‌ها و گروه‌های سرمایه‌گذاری بانک‌ها، برخی نهادها و سازمان‌های زیر مجموعه وزارتخانه‌ها نداریم.

مهدی روشنفکر با تاکید بر اینکه مسئولان استانی برای همکاری با سرمایه گذاران آمادگی کامل دارند و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نمی‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم ایدرو سرمایه گذاری در مناطق محروم و کمتر برخوردار بوده که انتظار می‌رود به استان کهگیلویه و بویراحمد با محرومیت تاریخی برجای مانده از رژیم گذشته نگاه ویژه داشته باشند.

سیاست‌های اشتباه در مدیریت منابع و گیر و دارهای سیاسی در کنار بروکراسی و گروکشی ادارات نفس سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد را گرفته و همین امر سبب شده تا دیگر رمقی برای افزایش سرمایه گذاری‌ها در این استان با وجود داشتن 20 درصد نفت و گاز، 10 درصد آب‌های سطحی، 300 جاذبه بکر طبیعی، آثار باستانی و معادن کم نظیر نباشد.

این مشکلات در حالی است که مسئولان استانی در شعار و در ظاهر خبر از فشردن دست سرمایه‌گذار به گرمی و پهن کردن فرش قرمز می‌دهند، اما آنچه در واقعیت هویدا است، فرار را بر قرار ترجیح دادن سرمایه‌گذاران است و منابعی که بی‌صاحب به امان خدا رها شده‌اند، تا هر روز فقر و بیکاری در استان به طور صعودی در حال رشد باشد.

انتهای پیام/542/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سود بانکی سود بانکی استان کهگیلویه و بویراحمد توسعه اقتصادی بانک های خصوصی سرمایه گذاران اقتصادی استان سرمایه گذاری بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۸۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است

بهزاد شیری مدیر عامل بانک با بیان اینکه در سال جهش تولید با مشارکت مردم، شعار پست بانک ایران را «سرمایه انسانی هسته اصلی توسعه بانک است» اعلام کرد وگفت: باید تمامی واحد‌ها در همه ابعاد اعم از تسهیل امور، کاربری کمتر در واحد‌های عملیاتی، توجه به معیشت و آموزش سرمایه انسانی به عنوان برنامه محوری در بانک توجه کنند تا تحول بنیادین و امیدآفرین در بانک شکل بگیرد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، شیری در جلسه ارزیابی عملکرد فروردین ماه برنامه پایش و پویش بانک که عصر روز دوشنبه سوم اردیبهشت سال جاری در سالن ساختمان آموزش بانک برگزار شد، با بیان اینکه صورت‌های مالی پست بانک ایران جز اولین بانک‌هایی بود که پیش نویس آن برای بررسی به حسابرس ارائه و در کدال بارگذاری شده است، تصریح کرد: مجامع عادی و فوق العاده را در پیش داریم و سعی می‌شود در ماه آتی برگزار شود.

مدیرعامل بانک با بیان اینکه اعداد و رقم در بانک بسیار مهم است، ولی از آن مهم‌تر تجزیه و تحلیل اعداد و تبدیل آن به دانش است، ادامه داد: باید اطلاعات را با کمترین اعداد تجزیه و تحلیل کنیم تا بدانیم مشکلات در کجاست و برای رفع آن‌ها اقدام کنیم.

شیری با بیان اینکه اگر همه استان‌ها از ابتدای سال به صورت متوازن با یک رقم ثابت رشد منابع داشته باشند تا پایان سال ۱۰۰ درصد هدف برنامه پایش و پویش خود را محقق می‌کنند، گفت: در این صورت ۵۵٫۵ درصد از وزن کل کارنامه استان خود را بدست آورده است و در پس زمینه آن، توجه بیشتر به معیشت همکاران قرار دارد تا پرداختی بیشتری به آنان داشته باشیم.

وی با تاکید بر حوزه مصارف بانک افزود: مقایسه فروردین امسال طی سه سال گذشته نشان می‌دهد، نسبت مطالبات بانک به بالاترین رقم متناظر خود رسیده است و باید بر اساس برنامه این نسبت مدیریت و به روال منطقی و بهینه قبلی بر گردد.

شیری روند صدور ضمانتنامه‌ها در بانک را طی دو سال گذشته افرایشی توصیف کرد و گفت: دو سال گذشته بستر زمان خوبی برای بانک بود که کار را جلو ببریم و برخی موضوعات را تسهیل کردیم و این امر به فرهنگ سازمانی و بانکی تبدیل شده و در حمایت مالی واحد‌های تولید بسیار موثر بوده است.

مدیرعامل بانک بخش ارزی را یک واحد بدون رقابت با سایر بانک‌های هم تراز دانست و تصریح کرد: وقتی یکی از شعب بانک به اندازه تمام یک بانک کشور خدمات ارزی ارائه کرده است این مسئله قابل تقدیر است. اما حوزه توزیع متوازن در استان‌ها و شعب مورد انتظار است و باید آن را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید